Kada otvorimo internet portale svakodnevno se možemo uveriti koliko su neke osobe “lude”, samo da bi stekli malo pažnje i da bi dobile neki klik na društvenim mrežama. Međutim, sa druge strane imamo i osobe koje rade neke stvari, bez da dobiju pažnju, a rade te stvari čisto iz svog ličnog zadovoljstva. 

Mi se danas fokusiramo na neke kuće i zgrade, koje su ljudi izgradili u poslednjih par godiina, a koje su dobile jako puno pažnje u medijima. Dosta je tu zgrada i kuća koje nas definitivno znajuu ostaviti bez traga, a jedna od najluđih je izgrađena pre par godina, kada je jedan zidar čisto iz znatiželje pokušao da napravi kuću koja će da stoji naopako. 

U tome je i uspeo, a u kuću se verovali ili ne, ulazi sa merddevinama, Celo selo je bilo oduševljeno, a oni su uskoro posatali i turistička atrakcija jer su počeli turisti da dolaze iz okolnih gradova i zemalja i jednostavno su morali da imaju sliku pored ove više nego čudne kuće. Međutim, ono o čemu mi danas pišemo definitivno je “prekucalo igricu”, jer ovo što je ovaj srbin sagradio prevazilazi sve moguće granice u građevinarstvu. 

Tako je Petar Kusić sagradio kuću veličine 100 kvadrata, sa predivnim pogledom na Novu Gradišku i Slavonski Brod, odnosno, Laktaše, zavisno od toga na koju stranu je okrenuta. Posebno je neobičan osećaj kada se nalazite unutar rotirajuće kuće.On tvrdi da je ovu kuću napravio, jer se žena nije mogla odlučiti na koju stranu želii da joj gledaju ulazna vrata. Pogledajte i sami kako izgleda ova kuća, i svakako nam javite vaša mišljenja..

Preporučeno