Kao što smo do sada nekoliko puta, i danas za vas imamo jednu nevjerovatnu priču, koji je jedna djevojka odlučila da podijeli sa svima, i da pokaže kakvo je to ona neprijatno i neugodno iskustvo doživjela, u nadi da kada svoju priču podijeli sa svima, da će i ostali u budućnosti obratiti pažnju na ovakve stvari. Na internetu i društvenim mrežama mnogo je ovakvih ili sličnih priča, a evo o čemu mi pišemo u nastavku.

Djevojka po imenu Aleks Vrajt koja ima 22.godine, odlučila je da petak veče provede kod kuće, jer je imala težak i naporan dan na poslu, pa je tako sebi naručila hranu u restoranu brze hrane, jer nije imala vremena da sama sebi sprema večeru, a bila je i preumorna. Međutim, ono što je ona vidjela na snimku kamere ispred njenog doma koji se nalazi u Česterfildu, ubrzo ju je natjeralo da izgubi apetit, i da se pokaje zbog te svoje odluke.

Naime, radi se o tome da je dostavljač kompanije Uber Eats stigao na njenu kućnu adresu sa njenom narudžbom, a ona je samo sa gađenjem mogla da posmatra šta je on uradio, a to je kako je nesavjesno češao svoje međunožje, malo prije nego što je istom tom rukom kojom je uradio taj gadni postupak, iz torbe izvadio njenu hranu i ostavio je ispred kućnih vrata. Nakon što je spustio hranu, nastavio je to i dalje da radi, i to prije nego je konačno otišao ispred njene kuće. Nakon svega što se izdešavalo ona je odmah kontaktirala Uber i tražila je da joj vrate njen novac, tačnije 12.45 funti, ali taj novac njoj još uvijek nije vraćen. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno