Steva Simeunović, skladatelj i tekstopisac, ima impresivan scenski nastup i iznjedrio je nebrojene hitove kroz svoju karijeru. Njegova umjetnička karijera traje preko 40 posljednjih godina sa jako velikim uspjehom, a sarađivao je sa najvećim imenima domaće narodne muzike. Međutim, njegov brak s 30 godina mlađom pjevačicom izazvao je veliku pozornost javnosti. Unatoč kritikama i predviđanjima o neizbježnom krahu, dokazali su da su svi bili u krivu održavajući skladnu vezu već gotovo pet godina, unatoč naglašenim nepremostivim razlikama, ipak su izdržali do današnjega dana. Na njihovom vjenčanju 2018. godine bila su brojna poznata imena glazbene industrije među kojima su Šaban Šaulić, Ana Bekuta, Vika Miljković, Stoja, Mile Kitić, Jana, Vesna i Đolet Đogani te Snežana Đurišić.

Trenutno su na odmoru u Egiptu, a Zoranove fotografije postale su viralna senzacija na društvenim mrežama. Dok jedni svoju ljubavnu priču hvale kao primjer kako ljubav nema granica, drugi imaju manje pozitivnih stvari za reći o njihovoj vezi. Jednostavno, ne možete a da ne primjetite razliku u njihovim godinama. Ljubav između Steve i Zorane je nepogrešiva ​​i razbila je sve predrasude. Zorana je otkrila da je Stevu prvo privukao njen glas, te su se za samo 15 dana odlučili na taj korak. Kada dvoje ljudi pronađe svoju srodnu dušu, godine su nevažne i nema osjećaja krize. Postoji samo neizmjerno poštovanje i ljubav. Stevan ostaje šarmer na sceni, ali ja ne gajim ljubomoru; naša ljubav je sigurna i stabilna. Kad je zaprosio, slušao je moj glas i nijednom nije objektivizirao moje tijelo. Prihvatio sam i vjenčali smo se u roku od dva tjedna.

Odrastajući bez roditelja, čeznula sam za očinskom ljubavlju i u Stevi našla sve što mi je trebalo: oca, majku, brata, prijatelja, pa čak i psihologa. Za “Informer” je nedavno izjavila Zorana. Često posjećuju razna događanja kao što su radna okupljanja, proslave i zabave, a uvijek su veselog ponašanja. Unatoč velikoj razlici u godinama između njih, njihov brak je pokazao da su godine samo broj i da su ljubav i poštovanje ključni. Ima jednu stvar koju skladatelj strogo zabranjuje svojoj supruzi, iako se svim silama trudi da joj ugodi na druge načine. “Znate što je razočaravajuće? Ne smijem sudjelovati u ‘Zvezdama Granda’!” Na upit supruga o njenoj glazbenoj karijeri i koliko dugo planira pauzirati, odgovorila je da će se vratiti nakon ‘Zvezda Granda’.

Odmah ju je pozvao da to ne čini, navodeći da bi to bilo nepravedno prema drugim natjecateljima, s obzirom da je supruga skladatelja. Iako je bila tužna, shvatila je da bi to doista bilo nepravedno prema drugim natjecateljima. Mlada pjevačica je u intervjuu za “Grand online” otkrila da je dobila instrukcije da izda svoj album uz uvjeravanje da će sve proći u redu. I dalje je optimistična glede svoje budućnosti u glazbenoj industriji, vjerujući da njezin veliki proboj tek dolazi.

Preporučeno