VEĆ JE SVIMA JAKO DOBRO POZNATO DA LJUBAVNI ŽIVOT NATAŠE BEKVALAC NIJE BAŠ MED I MLIJEKO. ZADNJIH 10 GODINA SVE GAF DO GAFA, STVARNO NIJE IMALA SREĆE SA MUŠKARCIMA KOJI SU JE ZAMALO DOŠLI GLAVE. OVIH DANA JE OPET IZAŠLA VIJEST, KOJA ĆE JE DODATNO UZNEMIRITI, ALI ĆE BITI I SATISFAKCIJA U ODREĐENOM TRENUTKU, ZA NJENOG SADA VEĆ BIVŠEG PARTNERA. NJEN BIVŠI SUPRIG JE DOBIO USLOVA 8 MJESECI, ZA TO ŠTO JE PRETUKAO U PROLJEĆE PROŠLE GODINE.

Jako popularna Srbijanska pjevačica i članica žirija “Pinkovih zvezdica – All stars” Nataša Bekvalac poznata je po svojoj i više nego pozitivnoj enegiji i smislu za humor, tako je odlučila da bude raspoložena i danas.

Ovoga puta, ona se ponovo našalila i to poprilično na svoj račun. Kao što je svima itekako poznato da se ona već tri puta udavala, ovoga puta je podijelila jako zanimljivu fotografiju na kojoj je jedna gospođa dala intervju da se udavala čak punih 17 puta, ali da više ne želi, jednostavno joj se ne da. Odmah ispod toga, stajala je Natašina slika i navodna izjava: „Izazov prihvaćen, nakon čega su uslijedile brojne poruke i lajkovi, i poznatih i anonimnih ličnosti.

Oni su svi generalno bili oduševljeni sa Natašinom izjavom, te su na taj način počeli raspravljati ko bi mogao biti novi Natašin muž. U posljednje vrijeme, je par puta viđena sa proslavljenim košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, ko zna? Možda se Nataša preseli u Ameriku.

Nataša je uz ovu fotografiju dodala i mnogo zanimljivih smajlija koji se smeju do suza, što znači da joj se ova šala na njen račun veoma svidjela, tako da je sebi, ali i drugima baš uljepšala dan. Ovo se takođe svidjelo i njenim mnogobrojnim fanovima, koji su se takođe slatko nasmijali, ali i podružili zajedno na njenom Instagram profilu.

Slikovni rezultat za natasa bekvalac