Ryan Giggs poznati je nogometaš podrijetlom iz Britanije koji je igrao za jedan od najuspješnijih nogometnih klubova Manchester United. Međutim, njegovu inače blistavu karijeru pokvarila je velika kontroverza koja se pojavila prošle godine kada su njegove romantične veze izašle na vidjelo. Mediji su pobjesnili kada su se pojavile optužbe da je zlostavljao svoju bivšu djevojku, što je dovelo do pravne bitke koja je okončana na sudu.

Rajan je bio nevjeran supruzi prije nego što su se vjenčali, a imao je i izvanbračne veze s drugim ženama. Ono što najviše iznenađuje je to što je posljednjih godina bio u vezi s bratovom suprugom Natashom Gigs. Kada je Natasha otkrila da je Rajan u vezi s Imogen Tomas, zvijezdom realityja, javno je otkrila njihovu aferu. Ovo priznanje razbjesnilo je javnost koja je pomno pratila skandal, a detalji koji su izašli u javnost bili su šokantni. Rajanova supruga dobila je veliku podršku žena na društvenim mrežama.

Vlastitim je riječima otkrila da je bila u romantičnoj vezi s Rajanom prije nego što se udala za njegovog brata Rodrija, te da je pobacila prije vjenčanja. Rajan se kasnije razdvojio od supruge i počeo izlaziti s Kate Greville. Unatoč tome što je Grevilleov pravni slučaj protiv njega odbačen nakon dvije godine, Rajan se nije uznemirio i ubrzo je ušao u novu vezu sa Zarom Charles, uspješnom manekenkom za donje rublje koja je 15 godina mlađa od njega.

Čini se da nogometaš nije uznemiren sudskim nalogom za ponovno suđenje zbog optužbi za zlostavljanje. Očekuje se da će biti potrebno nekoliko tjedana da se donese konačna presuda. Unatoč optužbama i nagađanjima, nogometaševa nova partnerica odlučna je u svojoj podršci, odbijajući priznati dokaze o njegovom nasilničkom ponašanju prema Kate Greville.

Preporučeno