Ryan Giggs, poznati britanski nogometaš, stekao je ogromnu popularnost svojim izvanrednim učinkom igrajući za svoj tim Manchester. Međutim, u posljednje vrijeme mediji su imali dan s viješću o velikom skandalu koji je isplivao na površinu, a koji uključuje Giggsa i njegove navodne ljubavne afere. Incident je dobio ozbiljan tok kada ga je bivša djevojka optužila da ju je zlostavljao tijekom njihove veze. Stvar je dospjela na sud, a postupak je trajao dosta dugo prije nego što je konačno došao do zaključka. Cijela je epizoda izazvala mnogo bure i polemike, a ljudi su iznosili svoja mišljenja i stavove o tome. Unatoč svom negativnom publicitetu, Giggs je i dalje značajna figura u svijetu nogometa, a njegov doprinos sportu se ne može zanemariti.

Prije incidenta Rajan je bio upleten u brojne izvanbračne afere unatoč tome što je bio u braku. No, najskandaloznija od tih afera bila je njegova osmogodišnja veza s bratovom suprugom Natashom Gigs. Otkriće ove nezakonite veze izašlo je na vidjelo kada je Imogen Tomas, popularna reality TV ličnost, javno objavila svoju vezu s Rajanom, ne ostavljajući Natashi drugog izbora nego priznati vlastitu aferu s nogometašem. Vijest o ovoj aferi potresla je javnost i postavila pitanja o Rajanovom moralnom karakteru.

Tijekom nedavnog razgovora priznala je da je bila u romantičnoj vezi s Rajanom prije nego što se vjenčala s njegovim bratom i sestrom Rodrijem. Također je otkrila da je prekinula trudnoću s Rajanom prije njihovog vjenčanja. Nakon razvoda, Rajan je stupio u partnerstvo s Kate Greville, no veza se pokvarila, što je rezultiralo tužbom zbog navodnog zlostavljanja. No čini se da je Rajan brzo krenuo dalje te je započeo novu vezu sa Zarom Charles, poznatim modelom za donje rublje koja je 15 godina mlađa od njega.

Unatoč odluci suda da se ponovi suđenje za zlostavljanje nogometaša i prijetećoj mogućnosti presude i sudbine za mjesec ili dva, čini se da nije ravnodušan prema situaciji. Njegova nova partnerica, unatoč tome što je čula za detaljne izvještaje o nasilju nad njegovom bivšom djevojkom Kate Greville, ostaje nepokolebljiva u svom povjerenju i podršci za njega.

Preporučeno