Idemo se malo odmoriti od crne hronike, i svakodnevno loših vesti koje nas zatrpavaju sa svih strana sveta. Saobraćajne nesreće, masovna i serijska ubistva, si lovanja, poljačke samo je segment onoga što stalno možemo da pronađemo na društvenim mrežama, platformi YYou Tube i internet portalima. Mi se u nastavku današnjeg članka bavimo sa domaćom estradom, i osobama koje nisu baš toliko u gro planu.

Svima nam je pomalo muka od Jovane jeremić, Jelene Karleuše i Cece Ražnatović, imamo jako puno poznatih pevača i glumica koji itekako zaslužuju svoje messto pod suncem. Na neki način će tema da bude povezana sa ražnatović, jer govorimo o jednoj od tri sestre iz Titela koje su prozvane “srpskim kardašijankama”. Naravno da se radi o sestrama Rodić, a jedna od njih već ima jedan sjajan uloov, jer je se udala za veljka Ražnatovića.

Naravno, reč je o Bogdani, koja je i najstarija od tri sestre, koje su celi život bile sa roditeljim au porodičnom biznisu kojeg rade sa piletinom. Međutim, ostale su druge dve sestre, koje htele ili ne, jednostavno moraju se udati za nekog poznatog, jedna je već smotala marka Šijana, koji je postao otac pre mesec dana, tako da imamo i najmlađu ćerku koja polako postaje nestrpljiva.

Natašu Rodić su jako dugo vremena povezivali sa sinom od Zlate Petrović, ali tek sada se saznalo da nije u pitanju Jovan, nego je totalno neko drugi u pitanju, čak je reč o “anonimusu”. Objavila je fotku na Instagramu, a odmah su se u komentarima upisale i Bogdana i druga sestra…

Preporučeno