Odavno se radilo na tome da muškarci i žene budu poštivani i u svijetu i društvu gledani jednako, tako da se mnogo zalagalo za ravnopravnost žena, što je na kraju urodilo velikim plodom, jer ukoliko se malo vratimo u prošlost, žene nisu bile pitane ni za što, nisu mogle da rade na nekim pozicijima, njihovo je bilo samo da se brinu o kući i djeci, dok je danas priča potpuno drugačija, te se samim tim žene mnogo više cijene i poštuju nego je to slučaj bio ranije.

Isto tako već duže vrijeme kako muškarci tako isto i žene pokušavaju da se stave u neke “kalupe”, i da tako žive, pa im se na taj način uskraćuje da budu ono što oni zapravo jesu, nameću se neki stavovi koji kao moraju da se poštuju jer je to tako negdje rečeno. Jedna od stvari koja se odnosi na žene i na higijenu jeste depilacija, koja se podrazumjeva kao obaveznom. A već nekoliko godina imamo priliku da vidimo kako neke poznate dame upravo to ne žele da rade. Za ravnopravnost žena zalaže se i kćerka slavne pjevačice Madone, koja posjeduje nevjerovatan seksipil, a koja uporno pokazuje dlake ispod pazuha koje ne želi da ukloni.

Riječ je o Lourdes Leon, i ona se već od malih nogu bavi modelingom, a uspjela je da otvori i svoju modnu kuću. I njena majka Madona, je neko ko se zalaže za ženska prava, i smatra se pravom feministkinjim, pa tako i ne čudi što je na svoju kćerku prenijela te neke iste vrijednosti koje svi mi treba da imamo. Šta vi kažete na ovu temu? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno