Prije par dana smo imali jedan jako zanimljiv članka koji je naišao na jako dobar odziv, pogotovo ženskog dijela naših posjetitelja. Radilo se naime o zanimanju ginekologaa, a jako se dobro zna da je na ovim prostorima itekako među muškom populacijom zanimljivo raditi baš taj posao. Međutim, kada je jedan beogradski ginekolog ispričao sa čime se sve susreo u posljednjih 20 godina svoje karijere, mnogi su promijenili mišljenje. 

Rekao je da mu jako puno žena dolazi u nehigjenskim uslovima, to jeste da se uopšte nisu spremile za jedan intimni pregled. Primjera radi on je rekao da je u jako velikom broju slučajeva ženaa mu došla koja nije higijenski dotjerana, u redu je što nije izbrijala noge, ali kada svoj spolni organ ne dotjera kako treba tada mu se definitivno zgadi život. 

To još i nekako se može prebroditi, aali kada mu dođe gospođa koja ima ciklus, i na to sve nije promijenila donji veš bar 2 dana, onda mu jednostavno dođe da ostavi posao od kojeg živi. Vrlo je veliki procenat žena, pogotovo na Baalkanu koje se totalno unerede sa odlascima kod ginekologaa, i onda dođu totalno zapuštene na preglede, kada već uveliko imaju neke upale ili još gora oboljenja same intime kod jedne žene. 

Ono što ginekologe taakođer ljuti jeste i izbjegavanje dolaska kod ginekologa naa pregled samo zbog toga jer su imale menstruaciju. Također, ono što ih također nervira jeste samopostavljaanje dijagnoze, primjete sekret i onda same uzimaju antibiotike na svoju ruku, i onda dovedu svoje zdravlje u jako veliku opasnost. 

Preporučeno