Hrvatska pjevačica Severina Vučković u poslednje vrijeme nekako se pritajila barem kada je u pitanju njen javni život, ali već poslednjih nekoliko dana skoro svi hrvatski mediji opet pišu o njoj, i to sve zbog toga jer nju državno tužilaštvo u Zagrebu tereti da se ona nametno i odvratno ponašala prema direktorici osnovne škole, Ljilani Klinger, a u tu školu inače ide njen sin Aleksandar, kojeg je ona dobila dok je bila u braku sa Milanom Popovićem. To nije jedini skandal koji se veže za njeno ime.

I sada se ona našla u centru dešavanja u medijima, a radi se o tome da je ona i u svom kraju samo predmet za sprdnju. Na događaju “Trag u beskraju”, koji je inače organizovan u Veloj Luci, i koji je napravljen u čast pokojnog Olivera Dragojevića, gdje su neki od učesnika posprdno spomenuli i Severinu. Ženu koju cijela bivša Jugoslavija pamti po veličanstvnom vokalu, Zorica Kondža bila je jedna od onih koja je prisustvovala ovom događaju, a koja se između pjesama koje je pjevala, publici obraćala sa šaljivim riječima.

Tako se ona osvrnula na Oliverove hitove, koje je kako je istakla, mnogo voli, i oni imajuza nju posebnu emociju, a onda je potkačila i Severinu, koja se očigledno u oubiljnijim muzičkim krugovima nimalo ne cijeni, a koje se kako stvari stoje njeni Splićani i stide, pa je tako Zorica rekla sljedeće: “Pokazalo se nakon toliko godina da su te pesme i ostale jer sam upravo nekako pevala takve pesme koje imaju smisla i u tekstu. Nemam vam ja “afrika-paprika”, to mi se nikad nije svidelo”, rekla je ona. Ostatak teksta pročitajte ovde.