Zejna Murkić prisustvovala je nedavnom događaju u glavnom gradu, gdje je nosila pripijenu crnu haljinu kroja na bokovima. Modni odabir izazvao je pažnju prisutnih, a mediji su vidjeli priliku da se raspitaju o njezinom donjem rublju. Zejna je odgovorila i podijelila sve detalje. “Danas sam se odlučila za brushaltere i gaćice, ali nisam nosila korzet. Malo sam smršavila, a Neda Ukraden mi je predložila da preskočim gaćice i nosim samo čarape. Ona je odvažna žena i možda bih razmislite o tome da poslušate njezin savjet.” Njen odgovor bio je pomalo iznenađujući za medije pred njom.

 

 

 

Prema izvješćima, Neda je Zejni navodno dala savjete kako nositi pripijene haljine bez donjeg rublja kako bi se spriječile vidljive bore prije modne revije. Zejna, koja je prvi put zapela za oko na Eurosongu, na Bijelom dvoru pojavila se iz humanitarnih razloga. U intervjuu za IDJ, Zejna je govorila o svom vremenu provedenom u glazbenoj industriji, ističući važnost snažnog iskustva u pop glazbi. Također je govorila o svojoj osobnoj povijesti, otkrivajući da je dobila upute da izvodi glazbu koja nije bila njezina te da se kasnije borila pronaći vlastiti glas.

 

 

Nadobudnim glazbenicima mogu pomoći neki korisni savjeti, a gledatelji se mogu veseliti saznanju o Zejninim prihodima tijekom nadolazeće epizode IDJHot, koju vodi Danica Nikolić. No, Neda Ukraden nedavno je izrazila svoje razočaranje u kolege glazbenike, navodeći kao razlog nedostatak predanosti. Važno je napomenuti da dok jedna uspješna pjesma može dovesti do trenutnog priznanja, održiva karijera zahtijeva dosljednu produkciju više hitova i brojne koncertne nastupe.

 

 

Tijekom svog intervjua, cijenjena umjetnica je naglašavala koliko je za uspjeh važno ostati autentičan. Potaknula je ambiciozne umjetnike da ostanu vjerni svojim individualnim stilovima i upozorila ih na oponašanje ili repliciranje rada drugih jer mu nedostaje dugovječnost. Nedavno je Neda objavila svoju autobiografiju koja je svojom dužinom nadmašila njezina očekivanja. Unatoč tome što cijeni svoju opsežnu karijeru i životno iskustvo, planira skratiti knjigu kako bi spriječila preopterećenje čitatelja s gotovo 500 stranica.

Preporučeno