Pjevačica pop muzike Neda Ukraden je na domaćoj estradnoj sceni već skoro pola vijeka , i ona je u bivšoj Jugoslaviji bila ženski pandanac Zdravku Čoliću , i svi su je obožavali ne samo zbog njenog božjeg glasa nego upravo i zbog njenog izgleda. Neda je bila pojam ljepote, i savršene građe tijela. Moramo priznati da ona i danas, iako je ušla u sedmu deceniju života, još uvijek izgleda savršeno.

 

 

Neda još uvijek aktivno nastupa , snima nove pjesme , i ima veliku armiju fanova koji njene koncerte ispune do posljednjeg mjesta . Neda je rođena uSarajevu , gdje je i živjela dok nije došlo do rata devedesetih godina , potom se seli u Beograd gdje i danas živi . Neda je samo jednom u životu stala na ludi kamen i to za mnogo starijeg Milana Biblija,s kojim je rodila kćerku Jelenu. Ubrzo nakon rođenja kćerke, Neda se rastala od svog supruga, i više nikada nije odlučila da stane pred matičara.

 

 

Popularna glazbenica poznata je po tome što posjeduje rezidenciju na crnogorskoj obali ,i čini je godišnjom estinacijom , i tamo ostaje tri do četiri mjeseca. Neda je u posljednje vrijeme sve češće na svom Instagram profilu dijeli slike Imotskog otoka , otkako je prije nekoliko mjeseci obnovila porodični dom u Hrbvatskoj. Nedavno je pjevačica snimljena na rubu bazena obnovljene vile , a veliku pozornost je privukao njen odjevni ppredmet . Naime , njen ružičasti kupaći kostim , upotpunjen kragnom na prsima i pripadajućim šeširom dobio je mnoštvo pozitivnih komentara na Instagramu . Mnogi su komentarisali kako Neda izgleda mladoliko i elegantno , a neki su je čak usporedili sa avinom.

 

 

Preporučeno