Kao što možete i da vidite po samom današnjem naslovu pred nama je jedna itekako zanimljiva tema. Vjerujemo da je poziv stjuardese pored TV voditelja, možda i najprimamljiviji u današnje doba, i da bi ih jako puno mladih osoba jednostavno voljelo to da radi. Međutim, kao što znate, jako je teško upasti u uži izbor za ovakvu vrstu poslova. 

Međutim, pored što su prelijepe, nasmijane i jako primamljive, stjuardese su itekako i misteriozne djevojke. Nikada se ne zna, koje im je radno vrijeme, na kojem dijelu svijeta će se naći u određenom trenutku, tako da je jako teško biti u vezi sa nekom od ovoh djevojki. Ovih dana je u Velikoj Britaniji ispao jako veliki skandal povodom deđavanja u firmi Britiš eirvejs. 

Naime, pojavila se grupa na Faceboooku koja se zove “Airhostes 71”, koja se bavi dešavanjima unutar same firme, ali i samuh stjuardesa i njihovim iskustvima sa samih letova. Ono što je postala javna tajna je to, da su one počele davati i svoje seksualne usluge svim putnicima koji konzumiraju njihove usluge. Naravno da je sve diskretno, i da ta mušterija jednostavno mora da ima jako puno para, usluge nisu nimalo jeftine. 

“Putniče, hoćeš li probati seks u zraku”, “Nedjeljom letim bez gaćica”, samo su neki od statusa koji se pojavljuje na ovoj Facebook stranici. Na stranici se otvoreno traže mušterije, a zna se vrlo dobro da stjuardese vode cijelu ovu priču, pa je tako pokrenuta i istraga, a svaki post koji je napisan je izvan Velike Britanije. Volite li vi stjuardese?

Preporučeno