Sinan Sakić je apsolutni vladar narodne muzičke scene, jedan od retkih pevača koji je pevao za narod, i kojeg pare uopšte nisu toliko interesovale. Toma Zdravković je bio pandan njemu, bitno je bilo samo da se peva, i da se pokriju osnovni troškovi, da se ima šta jesti i popiti, a za silne pare koje je mogao uzeti zza života niko ni reči. 

Najbolje je njegov stil života opisao legendarni Đus, koji je došao u jednu kafanu gde je nastupao, posadio ga ispred sebe na stolicu i pevao mu pesmu na uvo. Okolo za drugim stolovima, sedeli su puno imućniji gosti sa brdom eura u rukama da dođe pevati za njihov stol, ali Sinan ih nije ni pogledao. Za 5 minuta je mogao da zaradi po nekoliko desetina hiljada eura, ali jednostavno to nije bio njegov način života. 

On je za života imao 2 sina koja su se podelila, jedan je krenuo za muzikom kao on, i živi u Beogradu, dok je drugi puno problematičniji, on je u Bosni i pre par dana je uhapšen u Sarajevu zbog razbojništva. Rašid Sakić je tako priveden u policijsku stanicu u Istočnom Sarajevu, te je trenutno u pritvoru, i još uvek se ne zna kolika zatvorska kazna mu preti. Đulkica Sakić njegova sestra p oocu je rekla da će napokon odgovarati za sva dodela koja je za života uradio. 

Kako se saznaje pokušao je da opljkačka jednu medijsku kuću, ali nije uspeo u svojoj nameri. Kako kaže od njega nije smela da ode ocu na grob, nada se da će da crkne u zatvoru…

Preporučeno