Poznato je da u Srbii postoji veliki broj voditeljica i voditelja , i taj posao je postao najtraženiji , s obzirom na veliki broj prvatnih televizija.Naime , ipak su neki odlučili da napuste posao voditelja i da se počnu baviti nekim drugim stvarima i profesijama , ali su iz nekog razloga ostali upamćeni po svom voditeljskom poslu.

 

 

Jedna od takvih voditeljki je i Rada Radenović , koja je svojevremeno bila zaštićeno lice TV Pink televiizije , a njena ljepota je sve ostavljala bez daha , posebno pripadnike jačeg spola . Rada je dobila i nadimak srpska Hali Beri jer je mnogo podjsećala na slavnu holivudsku glumicu , pogotovo onda kada se ošišala na kratko , a bila je i prva od javnih linosti koji su se slikali za Playboy.

 

 

Rada se povukla iz javnosti i već jako dugo se ne pojavljuje na javnim dogaajima , te se u potpunosti posvetila odgajanju svog sina , koji danas ima 12.godina . Rada je sina dobila sa poznatim crnogorskim biznismenom , koji je tada bio oženjen , i nikada Rada nije s njim živjela . Nakon što su prekinuli svoju vezu , on se vratio svojoj supruzi , ali je sina priznao i o njemu itekako vodi računa. Rdaa je jedne prilike izjavil da je njen sin rođen iz ljubavi , a kako je ona samohrana majka boji se da on ne krene lošim putem , iako ima potpunu podršku svog bivšeg partnera i on učestvuje u odgajanju sina. Petar redovno odlazi kod svog oca i s njim provodi vrijeme . Rada danas ima 43 .godin i smatra da to što živi sama sa sino ima i svoje prenosti . Nedavno je Rada svoje pratitelje na Instagramu iznenadila s afotografiom u kupaćem kostimu , i može se primjetiti da Rada izgleda odlično.

 

 

Preporučeno