Za danas jedna jako zanimljiva i poučna priča, a vjerujemo kako će jako veliki broj vas prepoznati neke od junaka današnje priče. Koliko puta ste šetali gradom u kojem živite, i počastili nekoga uličnog svirača sa nekom sićom? Vjerujemo da vas ima jako puno koji ste to uradili, jer je to nagrada za njihov trud, a i vjerujemo jako dobro djelo, jer je većini to, jedini izvor prihoda. 

Oni u jako velikom broju slučajeva imaju jako puno problema i sa policijom, koja ih tjera sa javnih površina, ali se oni opet u večernjim satima vrate na svoje stare pozicije, kada policije više nema. U velimm gradovima i metropolama takvih osoba ima jako puno, neki nastupaju sami, dok imamo i onih koji u grupama prave prave male zabave, koje su jako zanimljive svim prolaznicima i samim turistima. 

U Beogradu je to poseban slučaj, jer u gradu sa par miliona stanovnika to je sasvim normalna stvar. Mi danas kao što ste i vidjeli na naslovnoj fotki govorimo o Danijeli, Darku i Sandri, koji su 20120 godine osvojili takmičenje Ja imam talenat”, i tada su osvojili glavnu nagradu od 100.000 eura. Sa roditeljima su se preselili u Beč, gdje danas svi zajedno žive. Pilerovi su tako svoj biznis razvili i u Beću, gdje jako dobro zarađuju. 

Oni su kupili veliko zemljište, nedaleko od Beča i planirali su uložiti oko 200.000 kvadrata u gradnju velike kuće od 560 kvadrata, koja će im biti i više nego dovoljna. Obadvojica su se oženili, i danas imaju djecu, i to im je trenutno najveća sreća. 

Preporučeno