Glumac Mekoli Kalkin koga smo obožavali da gledamo u serijalu “Sam u kući” otkrio je nedavno zbog čega je postao ovisnik o drigama i zašto je napustio Holivud. On je nekada vio čudo od djeteta i zlatni dječak Holivuda, koji je kasnije doživio tužnu sudbinu, te sada kaže da je njegov otac glavni krivac tato što je propao, te se odao porocima i konzumiranju velikih količina alkohola i heroina. On danas ima 40 godina te otkriva kako ga je otac Kit zlostavljao na sve načine, te mu je prijetio rečenicama: Odradi to dobro ili ću da te udarim” – a uz to se miješao u sve i svašta te je maltretirao filmske ekipe:” Sve što je on, moj otac, pokušao da ostvari u svom cijelom životu, ja sam uspio do svoje desete godine, zbog čega je on bio ljubomoran na mene i zato me je zlostavljao” – rekao je Kalkin.

Otkrio je da je za njega najbolja stvar bila razvod njegovih roditelja, te je to bio njegov prvi korak ka odlasku iz Holivuda:’‘ Jednostavno sam htio da odmorim malo, razmišljao sam na način da su svi oko mene koji su to htjeli zaradili svoj novac, jer nisam planirao više ikome da ga donosim.” Kada je imao 15 godina, tužio je svoje roditelje da nisu dobro raspolagali njegovim novcem, pa ih je izbrisao kao svoje zakonske staratelje i obi više nisu mogli da kontrolišu njegovo bogatstvo

Priznaje da je nakon toga bio upao u probleme sa drogom i alkoholom, ali kaže da je sada to iza njega. U jednom periodu života je izgledao užasno, te se pričalo kako je pokušao i da izvrši samoubistvo, te je hapšen više puta, a sada tvrdi da je započeo život iznova. Jednom je bio u braku, a devet godina se zabavljao sa glumicom Milom Kunis.

 

Preporučeno