Ceca Ražnatović, poznata folk pjevačica, nedavno je po drugi put postala baka kada je njen sin Veljko dobio sina Krstana. Obitelj je bila posebno emotivna jer je Krstan rođen na dan kada je rođendan Cecinog pokojnog supruga Željka Ražnatovića. No, tu lijepim vijestima nije bio kraj, jer je Cecina kćerka Anastasia ubrzo nakon toga objavila trudnoću. Vrijedi spomenuti kako je Anastasia više od godinu dana u vezi s poznatim srpskim nogometašem Nemanjom Gudeljem. Nemanja trenutno igra za Sevillu, a čini se da bi se i Tasa tamo mogla preseliti i započeti novo poglavlje u svom životu.

Popularna glazbenica Anastasija svoje obožavatelje obavještava o svom životu putem svog aktivnog Instagram računa. Nedavno je sa svojim pratiteljima podijelila lijepu večer koju je provela u šetnji Torinom i uživanju u slasnim slasticama u jednom talijanskom restoranu. Anastasija često dijeli isječke iz svog života u Španjolskoj, uključujući slike na kojima navija za svog dečka tijekom utakmica i intimne trenutke iz njihovih privatnih života.

Ceca je bila izuzetno sretna i presretna kada je otkrila da Anastasija čeka bebu. Bila je toliko uzbuđena da nije mogla obuzdati emocije te je vijest podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama koji su bili jednako oduševljeni. Kada je Ceca u video pozivu razgovarala s Anastasijom, nije mogla suzdržati oduševljenje kada je čula vijest o trećem unuku. Iako je slutila da će vijesti možda stići, ipak je to bilo prekrasno iznenađenje. Cijela obitelj zahvalna je na ovom Božjem blagoslovu, a Ceci je to najavila u svojoj emisiji “Ceca Show” koja se sada redovito emitira u 22 sata, na “Blic televiziji”.

Prilikom pregleda su potvrdili da se Tasa osjeća dobro i da nema značajnije mučnine. Normalno je da zbog trudnoće spava više nego inače, pa bi svako slobodno vrijeme trebala iskoristiti za odmor. Nedavno je internetom postao viralan snimak Taše i Nemanje Gudelje na žurci sa prijateljima. Čini se da su planirali da snime video za svoje naloge na društvenim mrežama. Nemanja Gudelje kao da je zaboravio da je kamera na njemu i pokazao impresivne plesne pokrete svojim bokovima uz brzu špansku muziku, demonstrirajući poznavanje žanra.

Preporučeno