Kada je u pitanju Marija Šerifović ona je jedna od onih pevačica sa domaće estradne scene koja na sebe ne voli skretati pažnju, ona je sama rekla da je najsretnija kada mediji o njoj ne pišu, ali dok sa druge strane svena svoje popularnosti i da je to njhov posao.

 

 

Međutim, Marija je neko ko se nikada nije javno izjasnio, da li voli žene ili voli muškarce, a to je tema koja je godinama aktuelna i koja se godinama vodi kako u medijima, tako i između javnosti u komentarima. Marija nije javno imala dečka jako dugo, godinama što je dovelo do sumnje, zbog gačina na koji se oblači i ponaša da ona zapravo voli žene. Ovo niko ne tvri, ali se dosta piše i pretpostavlja, a Marija je prije 3 godine zadnji put objavila nešto emotivno na svojim društvenim mrežama, tada je očigleo imala partnera ili partnera, a poručuju svi kažu da je ovo žensko. Kao što vidite u samom nastavu ovog teksta ima sliku, pokazala je samo jednu emotivnu stranu.

 

 

Marija jako pazi kako se ponaša u javnosti , i pred kamerama , ako smo mogli vidjeti i na završnim večerima takmičenja koje je održano prije nekoliko dana . Tada je kandidatkinja Ksenija Tenu koja je u takmičenje došla čak iz Bjlorusije u naletu emocija zagrlila Mariju i pokušala je da je poljubi. Mariji se to nije svidjelo , pa je pokušala da se izmigolji iz njenog zagrljalja , je joj je bilo jasno da će odmah da krenu razne priče na tu temu.

 

 

Preporučeno