Kako je Željko Mitrović već i prije najavljivao, ovo je vjerojatno posljednja sezona Zadruge, ali je i rekao da će već od iduće sezone da krene mnogo bolji rijaliti program na njegovoj televiziji.

Tako je izvor blizak produkciji Pink televizije otkrio kako se Mitrović želi vratiti nekim izvornim postavkama rijalitija, kao što je to bilo neke 2006. godine, te da u rijalitiju želi da okupi ljude koji su poznati u Srbiji i u regiji na osnovu svojih karijera i rada. Ideja je da se u rijaliti pozovu poznati pjevači i pjevačice, glumci, manekeni i manekenke i da se oni stave u uslove života na kakve nisu navikli, a trebalo bi da tu bude mnogo igara i drugih izazova

Novo mjesto u kojem bi trebao da bude novi rijeliti je već u pripremi, a sa emitovanjem bi se trebalo krenuti u septembru ove godine. Ideja Željka Mitrovića je da se okupi slična ekipa kao što je bila u rijalitiju Dvor ili na Farmi, a podsjećanja radi, tu su učestvovale poznate osobe kao što su: Izvorinka Milošević, Viktorija, Cakana, Zorica Brunclik, Goca Božinovska i mnogi drugi.