I za danas nemamo skoro nikako lepe vesti koje su usko povezane sa svetom esttrade. Mnogo poznatih glumaca i pevača nas je ostavilo u poslednje vreme, a vest dana na Balkanu je svakako smrt poznatog TV voditelja Minje Subote, koji je na žalost nakon jako duge i teške smrti preminuo u 83 godini života. 

Odmah se oglasio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je objavio emotivni stori na profilu “Budućnost Srbije”, a koji je bio malo duži, te je izneo reči saučešća, ai on je sam kao dečak gledao njegove emisije. Odmah se donela odluka Općinskog veća grada Beograda da ovaj proslavljeni čovek dobije i svoju ulicu u ovome gradu. 

Međutim, mi se danas posvećujemo globalnom nivou gde je također u poslednje vreme nas napustilo jako puno umetnika koji su itekako bili bitni i važni za sve nas, jer smo odrastali uz njihove pesme, ili smo gledali njihove sjajne filmove. Tako je slavna glumica Džejn Pauel, koja je vrhunac filmske karijere i slave doživela već u dvadesetim godinama, umrla je kasno jučer posle podne u 92. godini, u svojoj kući u Viltonu.

Sa samo 15 godina, igrala je u filmu “Pesma na otvorenom putu”, a posebno ćemo je pamtiti po ulozi u “Sedam nevesta za sedam braća”, gde je pokazala kako samo slavujski glas ima, a ova uloga joj je u svakom pogledu otvorila vrata Holivuda.

 

Preporučeno