Jovana Joksimović je jedna od najpoznatijih voditeljki na cijelom Balkanu. Svakako da nema ko je nije pratio Na Prva TV gdje je sa svojim kolegom Srđanom, radila odličnu stvar u sklopu jutarnjeg programa, ali su napravili grešku u koracima, kada su počeli da koketiraju sa drugim TV kućama, i tada kada je menadžment saznao za njihove planove, jednostavno im je uručio otkaze, jer su preskupa opcija za njihovu kuču. 

Sada se nameće pitanje šta su zapravo htjeli, jer su bili papreno plaćani, 20.000 eura plate za mjesec, a kada su na odmoru imali su po 10.000. Na kraju je bilo preko medija drvlja i kamenja, iznošenje prljavog veša, ali je poenta cijele priče, da ovaj u dvojac više niko nije htio da potpiše da radi za njih. Jovana je imala sreću što joj je muž imao privatnu televiziju, pa je mogla tu, ali šta sa Srđanom?

Jovana Joksimović je krenula sa jutarnjim programom koji se simbolično zove “Uranak”. Kako je došao novi posao, tako je i Jovana malo promijenila svoj do sada jako prepoznatljivi imidž. Ona je od vatrene crvene žene postala plavuša. 

I ne samo to, ona je i skratila vrhove šiški, i ko zna, možda je ovo nagovještaj da će se totalno ošišati i profurati malo kraću frizuru. Šta vi mislite o Jovani Joksimović? Da li ona zaslužuje ovoliko medijske pažnje, i da li je zapravo toliko dobra koliko svi misle za nju u svome poslu?

 

Preporučeno