Pre samo par dana krenula je nova sezona najgledanijeg rijaliti programa u regiji ikada, a to je svakako Zadruga, koja je odmah počela da ruši neke rekorde. Jednostavno svi žeele da vide kako će se pre svega snaći 60 takmičara, a dostupno je samo 40 kreveta. Jedan od rekorda koji je srušen, da je samo 2 uvodne emisije pre samog starta gledao rekordan broj gledalaca. 

Te 2 emisije na platformi You tube, pratilo je skoro 4 miliona osoba i cifre samo rastu, a takmičari su u 50% slučaja baš kao i prošle sezone. epi Mića i matora su faktički postali inventar u ovom programu, kao i Miki Đuričić, za kojeg se nadaju da opet neće izgubiti živce i da neće nikoga pretući i tako izgubiti i novac i šansu da zaradi za porodicu koju sada ima, a nije imao. 

Miljana Kulić je jedna od plaćenijih učesnica Zadruge, a špekuliše se da ona košta 250.000 evra po sezoni da glumi dvorsku ludu, i skoro svaki puta ostane u Šimanovcima do samog kraja emisije, a do sada nijednom nije uzela pobedu. Sa njom je opet i njen neizostavni Zola, koji je svaki puta opelješi za novce u stvarnom svetu, a tako je i ovaj puta bilo, a kaada joj je majka čula da mu je dala 60.000 evra za kasino, zamalo je doživela nervni slom. 

Sinoć je tako u samom bekstejdžu pre samog ulaska u Zadrugu uzela mobilni telefon, i kremnula da zivka nekoga. Jako dobro se poznaju pravila tako da ćemo videti koja su pravila produkcije, i da li će već prvi dan da zaradi kaznu ili čak diskvalifikaciju.

Preporučeno