Jedna od emisija koje su mnogo gledane na našim prostorima jeste i emisija koja se emituje na Pink televiziji, a koju godinama unazad vodi Sanja Marinković. Voditeljka u emisiji uvijek ugosti poznate ličnosti sa naše javne scene, a nerijetko se desi i da njeni gosti nemaju isto mišljenje, pa dođe do sukoba. Isto tako ona je poznata i po tome što voli da “pecne” svoje goste, gdje nekada dođe i do sukoba, a vjerujemo da svi pamtite njen sukob sa pjevačicom Katarinom Živković o kojem se dugo pisalo u medijima.

Sanja je također aktivna na društvenim mrežama gdje stalno imamo priliku da vidimo šta se to kod nje dešava u životu, i šta ona to inače radi. Također skoro pa nikada nismo imali priliku da voditeljku vidimo bez šminke i ne dotjeranu, tako da je ova njena poslednja fotografija privukla dosta pažnje u javnosti. Dakle, mi smo navikli da je viđamo uvijek dotjeranu, sa frizurom i šminkom, ali Sanja je sada odlučila da ode korak dalje pa je objavila fotografiju na kojoj nije našminkana.

Naime, radi se o tome da je ovo bilo za potrebe snimanja i pretpostavlja se da je ona snimala reklamu za njegu kože i nanošenje određenog proizvida ta lice, a zbog ove njene fotografije svi su bili u šoku jer razlika je i više nego očigledna, pa su se razni komentari nizali ispod. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.