Vijest koja je jučer dominirala svim medijskim kućama u Srbiji je tragični događaj koji se dogodio u Španjolskoj. Anastasija Ražnatović, kćerka poznate pjevačice Cece, doživjela je bolan gubitak bebe u petom mjesecu trudnoće. Ova poražavajuća vijest bila je šok za obitelj koja je s nestrpljenjem iščekivala dolazak prinove u svoju obitelj. Gubitak djeteta neopisiva je tragedija s kojom se niti jedan roditelj ne bi trebao suočiti. Anastasija i njezina obitelj bez sumnje duboko tuguju i trebaju ljubav, podršku i suosjećanje u ovom teškom trenutku. Naša je kolektivna odgovornost kao društva da izrazimo sućut i pružimo utjehu onima koji pate. Okupimo se kako bismo iskazali podršku Anastasiji i njezinoj obitelji u ovom teškom vremenu. Kao javna osoba, Anastasijine osobne borbe stavljene su u središte pozornosti i privukle široku pozornost. Međutim, važno je zapamtiti da je ona prije svega ljudsko biće koje proživljava ogromnu bol i tugu.

Taša i njen partner, proslavljeni nogometaš Nemanja Gudelj, nedugo nakon rođenja drugog sina Krstana, s pjevačicom su podijelili uzbudljivu vijest o skorom prvom unuku. Cijela obitelj bila je presretna zbog te mogućnosti. Taša i Nemanja imali su planove za građansko vjenčanje početkom srpnja, nakon čega će sljedeće godine uslijediti crkveno vjenčanje i veliko slavlje s najmilijima u Srbiji.

Nemanja je juče na svom Instagramu podelio srceparajuću vest da je Taša doživela spontani pobačaj. Par prolazi kroz teška razdoblja, ali imaju vjeru u svoju ljubav da će to prebroditi. Tasa se od gubitka bebe šuti, a mnogi se pitaju hoće li pjevačica u ovo teško vrijeme otputovati u Sevillu kako bi bila uz svoju kćer. Gubitak djeteta nedvojbeno je jedno od najrazornijih iskustava kroz koje svaki roditelj može proći, a Tasa i njezina obitelj trebaju svu ljubav i podršku koju mogu dobiti.

Prema pisanju nekoliko medija, Ceca je jučer sudjelovala u snimanju polufinalne epizode Zvezdi Granda kao članica žirija. Nažalost, zbog prijašnjih poslovnih obveza nije mogla otputovati u Španjolsku. Po dolasku na mjesto snimanja djelovala je vidno uznemirena i melankolična. Odjevena u potpuno crnu odjeću, pratila ju je zaštitarsko osoblje i bila je suzdržana kada su joj prišli novinari. Odbila je razgovarati o bilo kojoj temi, pogotovo ne o nedavnim događajima vezanim uz njezinu kćer.

Preporučeno