Glumica Patriša Arket otkrila je da je bila na sastanku sa muškarcem koji je kasnije osuđen za silovanje i ubistvo, i danas se nalazi u zatvoru. Riječ je o muškarcu koji se zove Mark Rogovski Gator, osuđenom za silovanje i ubistvo Džesike Bergstajn koje je počinio 1991. godine. Poznata glumica je ovu informaciju otkrila na društvenim mrežama, a kada je odgovorila na pitanje fana koji joj je bio najgori sastanak sa muškarcem u životu:

” Bio nam je to drugi sastanak, a on je bio profesionalni skejtborder i jako sladak. Bio je prijatelj mojih prijatelja. Mazili smo se, ali uplašilo me nešto u načinu na koji me je ljubio, pa sam mu dala pogrešan broj telefona. Godinama kasnije je ubio svoju djevojku” – napisala je glumica i šokirala fanove koji su se složili u tome da je i ona mogla ona biti žrtva, te da je “izbjegla metak”. Rogovski je zbog svoga zločina osuđen na 31. godinu zatvora, a inače je on u osamdesetim bio veoma poznat skejtborder, a kasnije je njegova karijera počela propadati jer je postao ovisan o alkoholu

Inače, podsjećanja radi, Patriša Arket je unuka glumca Krisa Arketa i kćerka glumca Luisa Arketa. Njen brat je glumac Dejvid Arket, kojeg znamo kao Djuia iz filma “Vrisak” i bivšeg muža Kortni Koks. Njena sestra Rozana je takođe glumica. Patriša je bila u braku sa Nikolasom Kejdžom, kao i sa Tomasom Džejnom i ima dvoje djece. Poznata je po svojim filmovima “Prava romansa” i “Odrastanje” za koji je dobila Oskara, kao i po ulozi u seriji “Medijum”.