Zdravko Čolić je svakako jedan od najboljih i najvećih pjevača sa ovih prostora. Čovjek koji je apsolutno pokorio cijelu scvenu u posljednjih 30 godina, i čovjek koji je apsolutno bez mane u svojoj jako bogatoj karijeri. Nikada se nije ni sa kime kačio, nije poput drugih pjevača i pjevačica svoju karijeru gradio na dramama i skandalima. 

Njegove pjesme kao što znate govore o ljubavi, nema pogrdnih riječi, a njegovi koncerti su uvijek ispunjeni do posljednjeg mjesta u dvorani. Veliki je miljenik žena, a uvijek je važio za velikog srcelomca, i bio je veliki san svih djevojki koje su dolazile na njegove koncerte. Mnogi su mislili da se nikada neće oženiti, ali je na kraju ipak položio oružje 2000 godine kada se oženio za jednu Aleksandru, koja je obična nastavnica u osnovnoj školi u Beogradu.

Mnoge djevojke i žene su se razočarale kada su čule za tu informaciju, ali šta da se radi. Život ipak ide dalje. Svi se sjećamo početaka njegove karijere kada je nastupao sa poznatom grupom Lokice, koje su ga pratile na apsolutno svim nastupima širom Jugoslavije. One su definitivno bile san svakoga muškarca, a najljepša i najzgodnija od njih je definitivno imala buran ljubavni život. 

Jelena Tinski, danas ima 64 godine, a iza sebe ima 2 propala braka. Ni sa jednim nije imala sreće, a jedan ju je čak i fizički maltretirao. Igor Pervić je imao čak i problema sa drogom, ona je vraćala pare za njega i za njegove dugove za drogu, ali ni to mu nije bilo dovoljno. Danas živi sama sa kćerkom.

Preporučeno