NA CRNOGORSKOM PRIMORJU U DRUŠTVU BIVŠE ZADRUGARKE USLIKAN JE SLOBA RADANOVIĆ.

On je najprije uživao u društvu Bore Santane i Baneta Čolaka u jednom kafiću, našli su se potom sa jednom rijaliti cimerkom.

U pitanju je Mina Vrbaški, ona je odmah odlučila na društvene mreže postaviti ovu fotografiju.

Mina Vrbaški je poznata kao Mala koja je pokušala da zapečati sudbinu Šaka Polumente, ne prestaje šokirati javnost od tad svojim skandaloznim ponašanjem.

Nova stareta na našim prostorima, Mina, rodila se devetog marta 2000.godine u Novom Sadu, narednih trinaest godina provela je u Inđiji, osnovnu školu je završila.

Sa porodicom se u Beograd preselila, upisala je srednju dizajnersku školu, u kojoj je samo prvu godinu završila, zbog cijele prašine oko skandala sa Šakom, a uz dozvolu majke, Ivane, ona je školovanje pauzirala, plan je da naredne godine vanredno polaže.

Mina je inače rasla bez svog oca, Nenada, pošto je on nju i majku rano ostavio, njegovo ime ne stoji u njenoj krštenici, a njen biološki otac poslije svih skandala i ulaska njegove, još uvijek maloljetne kćerke, angažovao je socijalnu službu, da bi je iz kandži rijaliti programa izbavili, oduzeli od majke koja ju je navodno eksponirala zbog novca i slave.

To je to

Preporučeno
Loading..