Gotovo svaka žena u jednom dobu svoga života, ima strašan celulit, iako on uopće ne smeta muškarcima, ali to žene naprosto ubija u pojam, i ne mogu organski gledati u svome životu, te pokušavaju na sve moguće načine da riješe ovaj za njih jako veliki pčroblem. Neadekvatna prehrana, nedovoljno kretanje i pijenje male količine vode dovoljni su razlozi za dobivanje celulita. Tu je glavno riješenje problema, za sve moguće žene koje imaju celulit većinom na bedrima svojih nogu.

Celulit obično nastaje na stražnjici i bokovima. Osim estetskog problema, celulit može biti vrlo bolan na dodir, ali samo u kasnijim fazama razvoja.  Iako mnogi vjeruju da se s tim “neprijateljem” može nositi samo s puno novca potrošenog na najnovije anticelulitne uređaje, to nije slučaj u našem današnjem članku. Danas vam donosimo jedno jako jeftino rješenje, za sve vaše glavobolju.

Masaža dječjim uljem. Celulit se najviše može izliječiti s masažom i gnječenjem, a za to ne morate ići u salone za masažu, dovoljno je prošetati do trgovine i kupiti najobičnije dječje ulje, koje ne košta par eura.Sjednite predvečer ispred televizora i dok gledate svoju omiljenu emisiju masirajte vrhovima prstiju – kružnim pokretima. Prvo nanesite dječje ulje na kožu, a zatim započnite masažu. Ako to radite na svakom boku 15 minuta svakog dana, situacija će do ljeta biti puno bolja, a troškovi cijelog postupka zanemarivi.

Sviđa li vam se naše rješenje? Pišite nam u komentarima vaša iskustva sa celulitom.