HARMONIKAŠ RAJKO ŠERIFOVIĆ NIJE BIO U DOBRIM ODNOSIMA SA KĆERKOM MARIJOM, STVARI SU SE PROMIJENILE, JEDNOM PRILIKOM PRIZNAO JE DA MU PLAĆA STAN ONA I PARE ŠALJE.

Odavno je poznata priča da je Verica Šerifović svog bivšeg supruga Rajka izbacila iz kuće, sudska ročišta oko te nekretnine traju i dalje.

Međutim, sve se promijenilo prije godinu i pol. Rajko je shvatio da ga Marija dobro želi, čula i financijski mu je pomogla. Rajko za “Blic” otkriva da on sada češće vidi sa svojom kćerkom.

– Dobro sam, situacija u kojoj sam bila dovedena u travnju prije 3 godine nije velika, čak ni naprotiv, gotovo da ostane na ulici. Na kraju godine imao sam nekoliko saslušanja s Vericom, ali ništa se nije događalo, ona je još uvijek bila u mojoj kući i to je bila njezina vlastita imovina. Saznao sam da moja kćer Marija nije imala ništa s tim događajem, nije bila uključena u činjenicu da me je moja bivša žena izbacila iz obiteljske kuće. Otišli smo na piće i sve mi je objasnila. Povremeno se vidimo, sva je Verica spakirala, cijeli skandal – rekao je Rajko.

Nakon što je izbačen iz kuće u travnju prije tri godine, našao je utočište sa svojim bratom, koji također živi u Kragujevcu, a sada mu pomaže kći.

Preporučeno
Loading..