Nina Badrić vrlo je tražena pop pjevačica s više Porina i jedna je od najuspješnijih glazbenica s obožavateljima izvan Hrvatske. Njezin glazbeni put započeo je u mladosti, kada je shvatila važnost glazbe u svom životu. S nepunih devet godina pridružila se prestižnom dječjem zboru “Zvjezdice”, putujući diljem svijeta i producirajući nekoliko albuma dok je učila o gospelu i zborskoj glazbi. Nakon sedam godina članstva u zboru, Badrić napreduje do prateće pjevačice istaknutih hrvatskih bendova, među kojima su Parni valjak i Prljavo kazalište.

 

 

Za desetak dana splitski festival Melodije Jadrana svjedočit će značajnoj suradnji dviju renomiranih zvijezda regionalne glazbene industrije, Petra Graše i Nine Badrić. Njih dvoje dugo su iščekivali ovu priliku i presretni su što im se napokon ostvarila. Petar Grašo nedavno je na svom Instagram profilu podijelio oduševljenje, navodeći kako već dulje vrijeme žudi za nastupom uz svog kolegu. Svoje oduševljenje izrazila je i Nina Badrić na vlastitom profilu, željno iščekujući ovaj važan događaj.

 

 

Nina je sažeto napisala da je njihova želja ostvarena. Bez sumnje, zadovoljili su želje brojnih pratitelja iz domovine, a Nina je tijekom događanja otkrila da će njihov duet nositi naziv “Nemoj”. Također su otkrili nekoliko slika na kojima oboje odjeveni u modernu crnu odjeću, stoje u slabo osvijetljenom šumovitom području. Može li to značiti da je njihova pjesma sporije melodije? Ako je tako, vrijedno je spomenuti da i Nina i Petar briljiraju u izvođenju romantičnih balada.

 

 

 

Nedavni komentar Jelene Rozge, popraćen dvama emojijima srca, oduševio je njezine kolege. Zanimljivo je da su Nina i Petar već u savršenoj harmoniji pokazali svoje zapažene vokalne sposobnosti. Zbog čestih suradnji na nastupima i emisijama, bilo je samo pitanje vremena kada će odlučiti snimiti zajednički duet.

Preporučeno