Suzana Mančić je poznata ličnost u svijetu televizije. Sa partnerom Nebojšom Kunićem 1993. godine dobila je ćerku Teodoru, koja je u njihove živote donijela ogromnu sreću. Suzana se suočila sa nekoliko izazovnih iskustava prije ćerkinog rođenja, a Teodorin dolazak bio je lep dodatak njihovoj porodici. Suzana je tokom trudnoće odlučila da se odmori od profesionalnih obaveza i posvetila se odmoru. Iako se Suzana nadala sinu, bila je presrećna kada je Teodora rođena u Gradskoj bolnici na Zvezdari.

U intervjuu za “TV Novosti” podijelila je dirljivo iskustvo kada su se ona i njen suprug slikali sa ćerkom, što je kasnije bilo na naslovnoj strani jednog magazina. Prisjetila se kako se osjećala ushićeno kada je čula plač svog novorođenčeta dok je bila pod blagom anestetikom. To ju je uvjerilo da je sve prošlo glatko i da je mogla utonuti u miran san.

Kako je TV voditeljka ispričala svoju priču o rođenju, prisjetila se kako je osjetila olakšanje prije nego što je njeno novorođenče dovedeno pored nje. Zraka sunčeve svjetlosti obasjala je sobu, uzrokujući da njena beba otvori oči, zbog čega je ostala zapanjena. Podvrgnuta je carskom rezu kod dr. Zlatka Pešlagića, koji je i kum Susane i Neše.

Saopštenje o rođenju kćerke Suzane Mančić naišlo je na sveopću radost, ne samo njenih najmilijih i simpatizera na prostoru bivše Jugoslavije, već i javnosti koja je bolnici uputila obilje dobrih želja. Jedan od njenih brojnih obožavatelja, posebno među mlađim generacijama, bio je oduševljen kada je glumila Štrumpfetu u dječjoj predstavi.

Ovaj projekat je bio izuzetno važan jer je omogućio publici da se bolje upozna sa voditeljicom i njenim kolegom koji je igrao Gargamela u istoj predstavi. Njih dvoje su se upoznali tokom zajedničkog rada u humorističkoj pop grupi “Sedmorica mladih” i njihova veza je prerasla u romantičnu. Na kraju su dobili zajedničko dijete, prvo Teodori Suzani, a treće Nebojšino. Uprkos tome što Kunić ima dva sina iz prethodnih brakova, voditeljka je poželela da sa njim dobije još jedno dijete, a želja im se ispunila rođenjem druge ćerke Natalije. Nažalost, njihova sreća je bila kratkog daha jer su se razveli nedugo nakon Natalijinog rođenja, o čemu svjedoče fotografije njihove nekada srećne porodice sa TV Novosti.

Preporučeno