Nedavno je na svom službenom Instagram profilu Željko Mitrović, šef Zadruge, otkrio poražavajuću vijest koja će sigurno razočarati sve obožavatelje serije. On je kasno sinoć otkrio da će Zadruga biti pri kraju u narednih 10 dana. Iako nije obrazlagao svoju odluku, Mitrović je naveo da ga je predsjednik Srbije uvjerio da je otkazivanje emisije najbolji način. Ova vijest za mnoge je bila veliki šok, a budućnost showa i dalje je neizvjesna. Obožavatelji će u nadolazećim danima bez sumnje oplakivati ​​gubitak jednog od svojih omiljenih reality TV programa.

Zahtjev javnosti za djelovanjem bio je ogroman, a sve je proizašlo iz tragičnog incidenta koji se dogodio 3. svibnja. Maloljetni Kosta Kecmanović ubio je 10 osoba, a potresna je činjenica da su mu devetero žrtava bili kolege iz razreda. Kecmanović se trenutno nalazi na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi za maloljetnike u Beogradu. Mnogi pojedinci u Srbiji i okruženju čvrsto vjeruju da prevalencija reality showova i društvenih medija ima značajan utjecaj na mlađe generacije te su odigrali ulogu u ovom incidentu.

Zadrugari su odlučili malo popustiti i polako jer znaju da sankcija više nema, a do kraja je ostalo još nešto više od tjedan dana. Danas ćemo pričati o Ani Spasojević koja od početka rijalitija gaji osjećaje prema Bilalu Brajloviću. Strpljivo je čekala trenutak kada će se on vratiti u Šimanovce i prekinuti vezu s Majom Marinković kako bi mogla s njim nastaviti vezu. Sada kada je Bilal slobodan, konačno je odlučio djelovati prema svojim osjećajima prema Ani te su proveli noć zajedno. Vidite i sami što se dogodilo u Šimanovcima.

Preporučeno