Mi se danas malo bavimo domaćom estradom, i nekim njenim sporednim stvarima koje su u stvari lijepe a ne negativne kao što smo navikli da gledamo i čitamo do sada. Uvek je do sada bio običaj da smo gledali neke prozivke koje su polako prelazile u prave meksičke sapunice, a neke od njih su završavali i na sudu. To najbolje znaju i rade svakako jelena karleuša i Ceca Ražnatović. One su u jako velikoj svađi već posljednjih 20 godina.

Kao što i sami možete da vidite mi se danas fokusiramo na Sašu Matića, koji je poslednji puta bio u medijima u jako negativnom kontekstu, a to svakako da nije zaslužio. Naime, na sahrani Marine Tucaković, on je bio u društvu sa cecom Ražnatović, a tada im je prišao Marinin sin, uputio im savu uvreda i oterao ih sa groblja.

Kako navode svedoci što je najgore, on je Saši Matiću uputio prefiks “fikus”?! Svi vrlo dobro znamo šta je razlog svađe između Cece i Laće, i da se naravno radi o neplaćenim pesmama od strane cece prema njegovoj majci, ali isto tako se zna da ona nije radila pesme za Sašu Matića, tako da mediji u Srbiji stvarno ne znaju koji je razlog i zašto je oterao čoveka sa sahrane koji nikada nikome nije stao na žulj.

Saša već dugi niz godini živi i radi u Austriji, ima i porodicu a niko do sada nije video njegovu suprugu, a sada su mediji došli i do tih slika. Anđela je njegova supruga, koja im je rodila Taru i Aleksandru, dve prelepe ćerke.

 

Preporučeno