Mnogo je zvezdi, pogotovo na domaćoj estradi, koji su se definitivno obogatili preko noći, i koji su postali javne ličnosti, a da do pre 10 godina apsolutno niko nije znao za njih. Mnogo je starleta koje su obrnule milione na svome dovrom telu, ali i kvazi pevačica koje samo dobro izgledaju, i jako su puno uložile u svoj izgled, a dobre pesme nisu snimili za života. 

Jedna od takvih je svakako i popularna Sandra Afrika koja je više poznata po reklamama za Meridijan kladionicu, nego po nekim hitovima. Međutim, njen savršeni izgled joj da je za pravo da svaki klub u kojem ona nastupa bude krcat, i da jednostavno muškarci lude za njom. Ono što se jako malo zna za nju je to, da ona ima jako puno nekretnina, koje se procenjuju na više miliona. 

Primeraa radi ima jahtu, za koju kaže da joj je baka ostavila u nasledstvo, a takvu priču malo ko da pije. Međutim, ona je jako pametno radila tokom svoje karijere. Sandra i Aleksandar Moskovljević Mikiša, njen menadžer i bivši emotivni partner s kojim je ušla u posao sa nekretninama, su naime napravili tačno 13 stanova u modernoj zgradi u samom centru Šapca.

Po jedan su ostavili za sebe, dok su ostalih 11 prodali za pola dana. Kao što smo i rekli Sandra Afrika je svojevremeno otkrila da je dobila jahtu od babe iz Nemačke, a u svojoj imovinskoj karti Sandra je upisala stan u Beogradu, ali i kuću u Šapcu. “Verovali ili ne U Šapcu imam kuću od 800 kvadrata, a gradila sam je dok sam tamo živela. U Beogradu imam u luksuznom naselju stan od čak 700 kvadrata”, izjavila je popularna Sandra Afrika. Vaša mišljenja o njoj?

Preporučeno