Jučer su svi regionalni mediji prenijeli vijest o smrti Vladimira, mlađeg brata poznatog glumca od  Nikolaja KoJe, koji je tragično preminuo 29. lipnja i sahranjen na Novom groblju u Beogradu. Među prvima u crkvu je ušao poznati glumac koji mu je odao počast vijencem žarkocrvenih cvjetova gerbera. Otkrio je duboke emocije dok je ljubio križ prije nego što je primio sućut od ostalih prisutnih.

 

 

Medicinski stručnjaci danima su se borili da Vladimira Kođu održe u komi nakon što ga je na hipodromu pohabao konj. Nažalost, njihovi napori pokazali su se uzaludnim. Liječnici su bili zapanjeni kada su otkrili da je preživio tako razoran udarac, usporediv s udarom vlaka. Sudar je bio direktan , a konj je bio u punom galopu i nije mu bilo spasa. Njegov sin je bio prisutan i izveo je KPR kako bi mu spasio život.

 

 

“Blizak prijatelj pokojnog Vladimira rekao je da su njegov sin i brat bili prvi svjedoci incidenta. “Uskoro dolazim. Unutar deset minuta dva puta mu je stao puls i oba puta smo ga reanimirali. Iako je hitna pomoć stigla brzo, vrijeme se činilo produženim dok sam držao umiruću osobu. Brzo su ga podigli i krenuli s reanimacijom. Fizički je u dobrom stanju, ima jako srce, ali ozljeda je vrlo ozbiljna.”

 

 

Vladimirov sin oprostio se od oca, izrazivši svoje emocije iskrenim riječima: “Uvijek ću cijeniti trenutke koje smo provodili zajedno svako jutro, naše telefonske pozive i nedjeljnu utakmicu. Jako sam zahvalan na lekcijama koje si mi prenio. Sva mudrost i znanje. S poštovanjem Vaš sin.”

Preporučeno