Nikolina Kovač i Saša Kapor su jedan od najskladnijih bračnih parova na našoj estradi. Naime , oni su nedavno doživjeli jednu veoma strašnu neprijatnost kada su u avionu u koji su se ukrcali počeli da se osjećaju mirisi paljvine. Ovaj poznati par je planirao povratak iz Španije za eorad , ali je ipak njihov avion vraćen za aerodrom , jer očigledno nije bio ispravan , a let je otkazan za sljedeći dan.

 

 

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Saša je potvrdio te tvrdne i rekao da je to istina , da je prilikom uzlijetanja aviona osjetio miris paljevine. Pilot je istog trenutka okrenuo avion nazad i vratio ga na aerodrom . Saša je istakao da nisu upućeni u to šta se zaista dogodilo , ali bezbjednost svih putnika je na prvom mjestu i smatra da je pilot dobro postupio.

 

 

Podsjećanja radi , ovo nije prvi put da su Nikolina i Saša na korak do smrti. Prije nekoliko godina par je dožiovio aobraćajnu nereću iz koje su jedva izvukli živu glavu . U toj saobraćajoj nesreći je bilo prisutno i njihovo dijete , pa je tada Nikolina svojevremeno ispričala kako se to sve izdešavalo.

Nikolina je rekla da joj je trebalo dugo vremena da se ooravi psihički i da nema strah od vožnje , jer su prilikom nesreće oni sa autom pali u rijeku , i to je bio veliki stres za nju. Dugo kasnije nije smjela da vozi ni da bude suvozač , stalno je prilikom vožnje opominjala da se koči , znala je čak i da izlazi iz automobila. Sada ima strah od letenja .

 

 

Preporučeno