Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa starletom Majom Marinković koja ne prestaje da šokira i intrigira javnost. Naime, poslednjih dana ona je u žiži javnosti, nakon prekida sa kontroverznim biznismenom Pecom Raspopovićem, kojeg je inače preotela svojoj drugarici Aleksandri Subotić. Njihova veza nije trajala dugo, a nakon vijesti da su oni okončali svoju vezu, počeli su da isplivavaju detalji iz njihovog odnosa.

Tako smo imali priliku da saznamo dosta toga novog, i po tome sudeću njihov odnos nimalo nije bio bajan. I taman kada mislimo da je to to, da ona nas ne može da iznenadi više, ona nas u tome demantuje. Naime, nakon cijele te bure i svega, osvanula je nova vijest, koja je sve izbezumila, a radi se o tome da je ona opet završila sa Filipom Carem, bivšim dečkom. Na društvenim mrežama osvanula je njihova zajednička fotografija, na kojoj se vidi da oni uživaju u krevetu zajedno, a onda je i sama Maja odlučila da potvrdi navode da su se njih dvoje pomirili.

Maja nikako nije krila da je ona opet u ljubavi sa svojim bivšim dečkom, a rekla je: “Šta da kažem… Čovek kada je završio neke svoje loše odnose, takođe i ja, jednostavno, nisam mogla da lažem više ni sebe ni bilo kog drugog. Koliko god bila osuđivana, lemuri kad su u pitanju – staje svet! Ne bih previše da pričam, nije još vreme za to, o tom potom”, rekla je Maja. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.