Premijerka Srbije Ana Brnabić bila je gošća u emisiji Amidži šou kod poznatog TV voditelja Ognjena Amidžića, a svoju priču je započela sa: “Studirala sam u inostranstvu, ali sam ovdje išla u Petu beogradsku gimnaziju, i to mi je najljepši period života. Bilo mi je super društvo, iako je teška gimnazija. Trenirala sam plivanje. U Petu su išli i Siniša Mali, Sale Antić”…, a na sve to je dodala i ove stvari:

“Bila sam divlje dijete poslije gimnazije, pravila sam gluposti. Samo izlasci, noćni život… Tada sam organizovala rejv žurke. Bilo nam je lijepo u Geozavodu, pravili smo žurke u pećinama na Tašmajdanu… Onda su moji roditelji rekli da, kad mi nismo mogli da te smirimo, ideš u inostranstvo. U Srbiju sam se vratila 2002. Uvijek sam znala da ću se vratiti, jer nema ljepšeg mjesta od Srbije. Ovdje mi je dom. Sve moje je ovdje”.– Na to ju je Ognjen upitao zašto i dalje ne pravi rejv žurke, na šta je premijerka rekla da će možda napraviti jednu, 4. aprila, aludirajući na skorašnje izbore u Srbiji, te je to svakako bila i njena aluzija na pobjedu na izborima koji su zakazani baš 4. aprila.

Nakon toga ju je voditelj Amidžić upitao na koji način ona vaspitava svoga sina, a Ana je po mnogima dala neočekivan odgovor, te je rekla kako njen sin smije da gleda crtane filmove samo uvečer, a preko dana da ne smije. Na to ju je Ognjen upitao da to nije malo prestrogo sa njene strane, a premijerka Srbije je samo rekla: ”Nisam ja Milica”

 

Preporučeno