Jovana Jeremić poznata je voditeljica u Srbiji koja je s godinama stekla ogromnu popularnost. Dugo je radila na Hepi televiziji i bila jedno od njihovih istaknutih lica sve dok prije gotovo dvije godine neočekivano nije podnijela ostavku na tu funkciju. Dok je kao razlog izlaska navela svoju kćer, u medijima je kružilo nekoliko glasina o stvarnom uzroku njezina iznenadnog odlaska. Međutim, konkretne informacije o istom nisu isplivale. Unatoč neizvjesnostima koje okružuju njezin odlazak, Jovana je i dalje omiljena osoba u industriji zabave i obožavatelji je i dalje poštuju.

Nakon dugog odmora, Jovana je prihvatila poziv Željka Mitrovića da vodi jutarnji program na televiziji Pink. Unatoč značajnoj bazi obožavatelja, postoje i brojni klevetnici koji je smatraju neprikladnom za svoju televizijsku ulogu zbog njezinih postupaka koje smatraju štetnim za integritet novinarstva. Tema Jovaninog ponašanja i načina izražavanja nerijetko dominira raspravama na društvenim mrežama, a mnogi izražavaju negodovanje zbog njezinog provokativnog odijevanja i otvorenih stavova te smatraju da takvom ponašanju nije mjesto u gledanoj televizijskoj emisiji.

Voditeljica nerijetko plijeni pozornost gledatelja kontroverznim slikama i golim odjevnim kombinacijama. Poznata je po tome što nosi uske hlače i kratke suknje, što je dovelo do brojnih kritika i učinilo je vrućom temom na društvenim mrežama. Isto tako, Jovana Jeremić, voditeljica jutarnjeg programa, izazvala je popriličnu pometnju kada je tijekom vikenda ušla u studio Pinka uživo.

Čim je ušla u prostoriju, ljudi su primijetili da nosi potpuno istu odjeću koju je nosila tijekom nastupa u restoranu prethodne noći. To je privuklo pozornost na njezina gola bedra, a mnogo je puta njezino donje rublje bilo gotovo otkriveno. No, to je uspjela primijetiti na malom ekranu ispred sebe te je brzo promijenila pozu. Tijekom cijelog događaja, dok je razgovarala s gostima, često je provjeravala monitor kako bi se uvjerila da izgleda pristojno. Postalo je očito da je morala ponavljati određene poze i prilagođavati svoje držanje više puta. Prekrižila je noge, prebacivala težinu s lijeve na desnu stranu, a čak je u jednom trenutku povukla stolicu ispod stola raširivši noge.

Preporučeno