Kako ste i sami mogli da zaključite u nastavku ćemo da pišemo o Ceci Ražnatović, koja je jedna od naših najpoznatijih pjevačica. Ona se već decenijama nalazi na domaćoj estradi i dalje je jedna od našij najplaćenijih i najtraženijih pjevačica, a o njenoj karijeri zaista je suvišno i pričati. Ceca se 90-tih godina udala za Željka Ražnatovića Arkana, koji je cijelom Balkanu bio itekako poznat, jer je bio pripadnik jednog kriminalnog klana, kao i traženi ratni zločinac. Ceca je sa njim dobila sina Veljka i kćerku Anastasiju, koji su danas odrasli ljudi.

Dadilja Anastasije bila je Lidija Ćirić, koja je inače književnica i koja ima prelijepe uspomene koje je sa sobom ponijela iz doma Ražnatovića. U Cecinom i Arkanovom životu, ona je igrala veliku ulogu, pa im je na neki način bila i desna ruka, a sada je ona u svojoj velikoj ispovijesti koju je dala za jedan portal otkrila dosta detalja, te kako je sve to djelovalo iz njenog ugla, a na samom početku ona je rekla sljedeće:

“Mojoj sestri je zazvonio telefon. Ona je stanovala preko puta hotela Jugoslavija i pozvao ju je čovek koji je bio nekad u Arkanovoj gardi. Ceca traži za butik devojku. On je tražio tu jednu Maju, ali ona nije bila tu, a ja sam tog dana došla do moje sestre. I ona mu kaže – Maja nije tu, ali tu je Lidija. Ja sebe nisam videla u tome, šta ću ja u butiku, ja i haljine ne idemo zajedno. I on reče mojoj sestri da ja odem do Jugoslavije i da se javim Ceci. Dvoumila sam se jer – em stigla tek sa treninga, em gde ću na razgovor za posao u trenerci. Ali čujem dobra je plata. U to vreme 500 maraka kad su svi imali po tri marke”. Ostatak teksta pročitajte ovde.