Neočekivana smrt Armina Begovića, sina proslavljenog pjevača Enesa Begovića, od posljedica autoimune bolesti izazvala je veliki šok u javnosti. Samo nekoliko tjedana prije, tijekom inauguracije jednog bara u gradu, Enes je razgovarao s lokalnim novinarima, blistajući od radosti dok je razgovarao o svojim nadolazećim ambicijama, ni ne sluteći da će se uskoro suočiti s najvećom nesrećom u svom životu.

 

 

Pjevačica nam je priopćila uzbudljivu informaciju prije samo dva tjedna, blistajući od radosti. Otkrio je da će uskoro biti održan koncert u Beogradu, ali se suzdržao od navođenja mjesta zbog tehničkih problema, s namjerom da to bude iznenađenje. S obzirom na njegove dosadašnje nastupe u Sava centru i drugim velikim dvoranama u Beogradu, bilo je izvjesno da bi ovaj koncert bio izniman doživljaj za sve njegove vjerne obožavatelje.

 

 

Nadalje, uputio je poziv svojim simpatizerima da prisustvuju njegovom solističkom nastupu u “Zetri” u Sarajevu, koji je najavljen za studeni ove godine. Prilikom svoje najave obećao je spektakl bez premca koji će biti prizor za vidjeti. Ranim dolaskom u Beograd svjedočio je značajnim promjenama u gradu. Posebno se istaknula njegova suradnja s Gocom Božinovskom, nakon koje je uslijedilo još nekoliko dueta u sferi manje poželjne zabavne glazbe. Iako trenutno postoje burne okolnosti, ostaje nepromjenjivo da se ono što se već dogodilo ne može promijeniti.

 

 

Begović je ranije u medijima izrazio svoju radost, navodeći da mu je drago vidjeti interes javnosti za njegov nadolazeći nastup. Međutim, nedavno je doživio gubitak u obitelji, što bi ga moglo spriječiti da ostvari svoje planove. Begović je odbio komentirati ovu temu, navodeći da to nije tema o kojoj bi u ovom trenutku mogao razgovarati. Unatoč tome, uvjeravao je javnost da će pravovremeno odgovoriti na brojne pozive koje prima. Na društvenim mrežama ljudi su izražavali podršku i sućut. Begovićeve kolege, ali i javnost, ostale su iznenađene nedavnom viješću.

Preporučeno