Supruga fudbalera Vejna Runija, 35-godišnja Kolin, u novom dokumentarcu o njegovu životu ispričala je sve o njegovim ovisnostima, ali i o aferama s raznim ženama. Rekla je kako i ne bi bila tu gdje jeste da mu nije sve oprostila. Njen muž Vejn je inače poznat po mnogim izletima van braka a redovno je crvenio pred novinarima kada bi ga uhvatili u prevari. Kolin se u filmu bila osvrnula na njihovu vezu koja traje 20 godina i na brak koji traje 14, a Vejn je bio otkrio kako je odmah znao da će se vjenčati sa svojom sadašnjom suprugom:” Mislim da sam imao 11 ili 12 godina kada sam zaključio da želim da se vjenčam s Kolin. Rekao sam joj to odmah. Rekao sam joj da kada odrastemo, želim s njom pred oltar i da imam djecu s njom. Gledala me kao da sam poludio” – prisjetio se.

Kolin je za svoga muža rekla da je veliki šarmer i da je tako i nju osvojio i što su se više zbližavali on je bio sigurniji da je ona prava za njega. Svoju vezu su započeli kada su imali 16 godina, a na početku veze Vejn je svoju dragu varao sa prostitutkama, a prvi preljubnički skandal je procurio 2004. godine kada još nisu bili u braku. Vejn je na početku sve poricao, ali je na kraju ipak priznao. Vjenčali su se 2008. godine , a ona je opisala kako je reagovala na njegove prve prevare:’‘ Tada smo još bili vrlo mladi i jako smo se svađali. Znala sam s kim se druži i znala sam da to nije za njega dobro. Nisam htjela ništa da mu govorim do određenog trenutka” – te je rekla da je alkohol najviše kriv za njegovo ponašanje, a i on sam je to priznao

Kolin je svo to vrijeme imala veliku podršku svoje porodice i prijatelja, te je otkrila kako su prevazišli sve Vejnove afere i ovisnosti:” Prešla sam mu preko svega. Nije bilo lako, ali sam mu oprostila. Mislim da je nevjerojatno gdje smo danas nakon svega toga. Sretni smo oboje jer smo snažne osobe, te smo o svemu pričali. Još danas puno o tome pričamo” – zaključila je.

 

Preporučeno