Saša Kovačević vrlo je hvaljeni pjevač koji već gotovo dvadeset godina uveseljava publiku, nastupajući na raznim stranama svijeta. Unatoč svom bogatom iskustvu, ostaje strastven i entuzijastičan za svaki novi koncert koji izvodi, a taj žar je vidljiv iu njegovim nastupima. Kovačević je poznat po brižljivoj pripremi pred svaki nastup, a za naredni nastup u Inđiji marljivo se pripremao. Međutim, sudbina je imala druge planove, pa obožavateljima nije uspio prenijeti svoje najdraže pjesme.

Prema pisanju beogradskih medija, pjevačevo zdravstveno stanje se naglo pogoršalo, zbog čega je prethodnog dana hitno primljen u Urgentni centar. Kovačević je po dolasku bio u oslabljenom stanju, a nalazi krvi su mu bili nezadovoljavajući. Nadalje, na društvenim mrežama kruži mnoštvo informacija kako je njegov nadolazeći koncert, koji je trebao održati 21. svibnja, morao biti otkazan zbog iznenadne bolesti koja se u međuvremenu pogoršala.

Postoje izvješća da zdravlje voljene pjevačice trenutno pomno prate medicinski stručnjaci. Još nije jasno hoće li pjevačica trebati bolničko liječenje ili će jednostavno odlaziti na redovite preglede kod željenog liječnika od nadolazećeg ponedjeljka. Ovu pjevačicu, koju obožavateljice posebno obožavaju, pažljivo promatra tim iskusnog medicinskog osoblja.

Po Sašinom dolasku postalo mi je jasno da nije dobrog zdravlja. Medicinski stručnjaci brzo su pregledali njegovu medicinsku dokumentaciju i naredili niz testova kako bi utvrdili glavni uzrok njegovog stanja. Nakon provedene temeljite analize, rezultati su pokazali da mu je krvna slika alarmantno niska. Zdravstveni tim trenutno raspravlja hoće li ga zadržati u bolnici tijekom vikenda ili će ga pustiti u ponedjeljak. Ovu informaciju prenio je pouzdan izvor koji je dobro upućen u stvar.

Sašinu partnericu Zoranu Tasovac trenutno mu pruža stalnu podršku nakon objave njegovog zdravstvenog stanja. Unatoč prethodnoj posvećenosti karijeri uspješnog pop pjevača, Saša je svoje nastupe odgodio kako bi se posvetio vlastitom zdravlju. Ova neočekivana vijest iznenadila je njegove obožavatelje i javnost te se samo možemo nadati brzom Sašinom oporavku. S druge strane, Saša je nedavno izrazio svoju sreću i namjeru da zaprosi Zoranu, što mu je u ovim izazovnim vremenima izmamilo osmijeh na lice.

Preporučeno