Za danas jedna jako zanimljiva priča, a vjerujemo kako je internet i društvene mreže su doživjele ekspanziju, da se jednostavno sa svih strana svijeta može doživjeti i vidjeti sve i svašta. Ljudi su jako čudni, i kada vidite šta je nekome sve palo na pamet, jednostavno pomislite da li su oni sa ovoga svijeta. Čovjek koji je iskupao ogromnu rupu u Meksiku i u nju složio autobuse i tako napravio atomsko sklonište?

Isto tako priča koju smo čuli od prije par dana kada je jedan dovitljivi čovjek iz Kolumbije prokopao tunel da bi išao do svoje ljubavnice, pa je onda uhvaćen u akciji od strane njenog muža te je potjeran do njegove sobe, a kada ga je sustigao, onda je ovaj njega zamolio da mu ne budi ženu. Razjareni muškarac ga je pretukao na mrtvo ime. 

Isto tako imamo osoba koje imaju jako neobične hobije, a jednu djevojku i njen hobi vam donosimo u nastavku današnjega članka. Djevojka koja nije odsjekla kosu posljednjih 20 godina, danas ima dužinu od preko 2 metra! Da li ste ikada čuli za ovu jako neobičnu djevojku? Njeno ime je Aleni Kravčenko, koja je zbog dužine svoje kose dobila nadimak ukrajinska Matovilka.

Kako je ona izjavila za ukrajinske medije, za sve može da zahvali svojoj dobroj genetici, a svoju kosu tretira kao svoje dijete. Kada je imala 5 godina, majka ju je prestala šišati, i sada 24 godine poslije, ona je prestala da se šiša. Ona je poznata ukrajinska zlatokosa djevojka. Šta vi mislite o dužini ove kose? Pišite nam u komentarima…

Preporučeno