Mika i Grba su dva brata koji su u poznatom rijaliti programu Big Brother bili zajedno sa svojim roditeljima u čak dvije sezone . Naime , oi koji su pratili pomenuti rijaliti , mogli su vidjeti da su oni tada voljeli da se prerušavaju u žene , a sada se pojavila i informacija da su se oni prije ekoliko mjeseci promijenili i pol, i sada se zovu Ivana i Ana.

 

 

Naime , njihova majka Rada Vasić je na svom Instagram profilu objavila njihovu fotografiju , a ta fotografija je izazvala buru komentara . Rada je napisala da su to njena djeca , te da je za ju kao majku ajvažnije da su ona sretna , šta god u životu radili , i čime god se bavili , njihova majka je uvijek uz njih . Njoj nimalo nisu smetali negativni komentari , koji su isto tako bili i podrugljivi , a sve to na račun nene djece . Ona kao majka smatra da je to u današje vrijeme sasvim normalna pojava , i da svako ima pravo da sa svojim tijelom radi ono što želi.

 

 

Naime , Ivana i Ana sad žive u jemačkoj , i Rada se sa njima čuje svaki dan po nekoliko puta dnevno , posebno kada im je otac bio bolnici . Rada je otkrila da su doktori od njih napravili prave ljepotice , ali da one ne žele javno da se eksponiraju . Rada također smatra da sada već njezine kćerke mnogo liče na nju , samo joj je žao što nemaju britak jezik kao ona. Rada kao majka u svakoj želji podržava svoju djecu , a u namjei a promjene pol , su ih podržali čak i članovi uže i šire porodice . Rada smatra da su vrata njihove kuće otvorena svima koji nemaju predrasuda , i kojima je jedino itno a su svi živi i zdravi. Rada sada ima jednog ina i pet kćerki i veoma je sretna sa svojom djecom.

 

 

Preporučeno