Goca Božinovska ima bogatu povijest u glazbenoj industriji i trenutno ubire plodove svog napornog rada, unatoč tome što ne živi uvijek životom u izobilju. Goca je doživjela izazovno odrastanje, koje je uključivalo trenutke poput pranja vlastitog rublja i doživljavanja stvarnosti siromaštva. Dok je njen otac bio imućan čovjek u Makedoniji s petero djece, Goca se nikada nije raspitivala o njegovom bogatstvu niti je nešto tražila od njega. Jednostavno je izjavila: “Uspjeli smo proći ovdje!” Goca se za odjeću oslanjala na velikodušnost susjeda i često nije imala što obući. Ujutro bi išla u školu, a popodne radila kod nekoga, gdje bi joj običan komad kruha s vrhnjem pričinjavao neizmjernu radost. Preko zime bi preživljavali od krumpira koji im je davao otac kad bi odlazio na posao.

Međutim, Goca sada ne može jesti krumpire zbog silnih sjećanja vezanih uz njih. Goca je progovorila o svom odrastanju, istaknuvši svoju prilagodljivost različitim financijskim situacijama. Napomenula je da može lagodno živjeti s milijunima ili čak samo jednim dinarom. Goca je ranije bila u braku sa Zoranom Šijanom, poznatim boksačem poznatim po svojoj čvrstini i surovoj prošlosti. Imali su dvoje djece zajedno. No, nakon Zoranove prerane smrti, Goca je ostala udovica i sama je odgajala sina Mirka i kćer Zoranu. Osvrćući se na svoj prvi susret sa Zoranom, Goca je ispričala da je svojoj prijateljici Zlati rekla da će odmah otići ako je Zoran zaprosi za njega. Goca je Zorana smatrala najprivlačnijim muškarcem u Srbiji, nesvjesna njegove moći i bogatstva. Tog dana na plaži, gde je Zoran privukao pažnju mnogih devojaka, Goca je, uprkos tome što joj je bilo hladno, samouvereno sedela sa svojim detetom.

Čak je pitala Zlatu gleda li je Zoran, što je Zlata potvrdila. Ubrzo nakon toga, Goci i Zlati su prišli Zoran i njegov prijatelj. Nakon obroka, dogovorili smo se da ćemo se naći i nastaviti sa svojim životom. Obavijestio me je da nema namjeru spavati i da ide za Beograd, što me natjeralo na trunku tuge. Dok sam se ukrcavala u avion, um mi je bio zaokupljen mišlju hoću li ga vidjeti ili ne. Na moje iznenađenje, čekao me na aerodromu. Okrenula sam se prema Zlati i pitao je da li umišljam stvari, pa smo se odlučili poigrati i ponašati se kao da smo oboje malo ludi. Srce mi je ubrzano lupalo i bila sam dezorijentirana, nesigurna u izlaz. Ležerno je primijetio: “Oh, stigla si. Ovdje sam samo čekam prijatelja”, prije nego što je priznao da se samo šalio. Ljubazno se ponudio da nas odveze na zajednički ručak, a poslije me povezao da ostavim dijete kući. Zatim smo se vratili u Surčin, a sutradan ujutro u pet sati on me zaprosio da se udam za njega. Odgovorila sam, rekavši: “U redu je, sutra ću ti odgovoriti.” Kad smo se probudili, pitao me još jednom, a ja sam mu na kraju odgovorila: “Dobro, ajmo. Pružio mi je malo vatreno oružje da ga sakrijem u torbu, a to mi je smetnulo s uma. Po dolasku u stan, Zlata je čekala za mene i primijetio:

„Bez novca si, nenormalno je da se udaješ,” prije nego što su me zaključali unutra. Prijeteći sam uzviknuo: „Ako me ne pustiš, sve ću vas eliminirati”, i zamahnuo moje oružje. Pogled na pištolj natjerao ih je da popuste i izjavili su: “Više niste povezani s nama.” Unatoč tome, nastavila sam s brakom. Gotovo odmah smo dobili djecu, a do prosinca sam se našla u potpuno drugačijoj situaciji, poželio je sve odmah i bez odgađanja, Šijan je posjedovao te male očnjake koje bi okrznuo u tučnjavama, svatko je bio upleten u nešto, ali nikad nisam razmišljala o postupcima njegovih poznanika, nikad nisam čak čula za tu grupu, koja je povezana sa sumnjivim radnjama. 

Preporučeno