Prije samo nekoliko dana je u medijima kao bomba odjeknula vijest da su starleta Maja Marinković i biznismen Peca Raspopović okončali svoju vezu koja je trajala nepuna dva mjeseca, mediji ne prestaju da pišu o njima, a svakog dana imamo priliku da saznamo neke nove detalje iz njihove veze koji javnosti nisu bili poznati, a koji su iznenadili i šokirali sve.

Međutim, ono što je sve dodatno šokiralo jeste vijest da se Maja pomirila sa bivšim dečkom Filipom Carem, ali se to na kraju ispostavilo netačnim, pa je ona za domaće medije izjavila: “Mi se nismo ni pomirili. Nije to bila nikakva veza. Mi smo se videli i popričali, hteli smo da spustimo loptu, međutim, stvarno smo mi dva različita sveta. Ja njega više ne bih ni komentarisala, želim mu sve najbolje”, rekla je starleta. Ali vijest koja je sve još više šokirala jeste to da je Aleksandra Subotić oprostila javnu prevaru i da se pomirila sa Pecom, a to smo mogli da vidimo i na njenom Instagram profilu gdje je ona objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Izgleda da ona i nakon pomirenje proživljava pravu dramu, jer je navodno uhvatila Pecu dok je pokušavao da stupi u kontakt sa Majom, pa je izvor za medije izjavio: “Peca Maju danima zove sa nepoznatih brojeva, ne bira način kako da do nje dopre. Ona je izričita u svom stavu da ne želi više ni na slici da ga vidi, međutim on nikako da je preboli. Aleksandra ga je uhvatila ”na delu” dok je pokušavao da stupi u kontakt s Majom i napravila haos. Razlupala je pola vile u Utjehi, gde trenutno borave, ne može da dođe sebi, a njihov sin sve to gleda. Teško je da mogu ponovo da imaju normalan odnos, Majina senka je uvek tu”, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.