Nakon pobjede Bena Šeltona, njegov otac i trener Brian Šelton javno je kritizirao Novaka Đokovića što slavi poraz njegovog sina. No, vrijedi napomenuti da je Brian Shelton cijeli meč provocirao Đokovića, što je prigodno propustio spomenuti. “Novak očajnički želi da ga svi vole… On nije kopirao Bena, on mu se smijao. Razočaravajuće je vidjeti ovakvo ponašanje šampiona njegova kalibra”, izjavio je Shelton. U trećem setu Ben Shelton je zaostao, ali se uspio oporaviti i čak dobiti set loptu koju je slavio s velikim entuzijazmom. No, i najmanje slavlje u tenisu smatra se nedopustivim, a ljudima je lako reći: “Previše slavi, izvan je kontrole. Budite skromni. Nakon njihovog razgovora ostavio je poruku na rastanku: “Možda neću doći na vrhu, ali želim da taj protivnik i publika znaju da sam se borio svim srcem i da ću se vratiti.

” Neočekivanim razvojem događaja, iz tabora najvećeg svjetskog tenisača stigla je vijest. Novak Đoković momčad sada će ostati bez dvoje ljudi koji su s njim bili gotovo dva desetljeća: njegovog dugogodišnjeg menadžera Edoarda Artaldija i poslovne partnerice Elene Kapelaro.Ova vijest dolazi neposredno nakon Đokovićeve 24. pobjede na Grand Slam turnirima, a nije se očekivalo takve bi se promjene dogodile u ovom trenutku. Primijećeno je da je jedan od primarnih čimbenika koji pridonose trenutnoj situaciji opsežna 18-godišnja suradnja između Novaka, Edoarda i Elene. Partnerstvo je doseglo razinu zasićenja, zajedno sa značajnim pritisak.

Opće je poznato da praćenje Novakovog globalnog rasporeda turnira ostavlja malo vremena za odmor. Nakon pobjede na US Openu, svjetski poznati tenisač Novak Đoković vratio se u Beograd. Tamo je dočekan zajedno s košarkašima na kultnom balkonu prije odlaska u Valenciju bodriti srpsku Davis Cup reprezentaciju. Novak je na konferenciji za novinare u Španjolskoj izrazio svoje emocije povodom dočeka, navodeći da je duboko dirnut iskustvom dijeljenja balkona s košarkašima.

Napomenuo je da je imao sreću što je već nekoliko puta pokrasio balkon, ali da mu je ovaj događaj među najdražima, odmah iza Wimbledona 2018. Novak je ispričao jedinstveno iskustvo koje je doživio s ogromnim brojem prisutnih. Nakon nastupa prilazili su mu košarkaši i raspitivali se o njegovim emocijama. Objasnio je da mu je Beogradski sindikat otpjevao pjesmu prije nego što je izašao na binu i posvetio mu je. Iako je prethodno znao za postojanje pjesme, iznenadilo ga je saznanje da su košarkaši s njom upoznati.

Preporučeno