APSOLUTNO SVE NAVIJAČE NOVAKA ĐOKOVIĆA TOKOM MEČA PROTIV ŠVAJCARSKOG GIGANTA ROGERA FEDERERA JE ZANIMALA SAMO JEDNA STVAR, PADALO IM JE NA PAMET ZBOG ČEGA JELENE ĐOKOVIĆ NEMA U LOŽI NOVAKA ĐOKOVIĆA?

Jelena nije trudna, kao što su pojedini tračevi pisani na društvenim mrežama, nego su Novakove riječi da je vrijeme da ponovo postane tata, skroz pogrešno protumačene, mislio je na nešto drugo.

Prvi reket svijeta nije najavio da proširite porodicu, nego da se u narednom periodu posvetite roditeljskim obavezama u potpunosti, a to je red da uradi svakako, jer je izostajao mnogobrojno puta od kuće, a sada može da uživa sa svojom djecom, Tarom i Stefanom.

Jelena je bila u Londonu, ali se nije pojavila u kompleksu jer je imala obavezu, da čuva djecu, to je ono zbog čega i jest žena, zar ne? Mnogi su pitali kako je moguće uopšte, kad je Stefan bio na meču, ali je unešen tek kad je sami meč završen. Većina Noletovih fanova, ne zna da je nasljednik srpskog asa došao krajem petosatne borbe Federera i Novaka na stadion.

Sa oboje djece je bila u kompleksu, čuvala ih je, brinula o njima, a i pratila meč. Jeste li vi gledali finale ili ne? Kažite nam iskreno dragi naši

Preporučeno
Loading..